default liedtke museum logo

 

Democrația directă 2014 -2020

Dacă ne întoarcem la istoria noastră de zece milenii, acest lucru este dovedit;

Mai mulți oameni = mai multe drepturi ale omului,
mai multă libertate, mai multă bogăție, mai multă sănătate și mai multă viață și mai multă informație, mai multă cunoaștere.

Până acum, în capitalism, am adaptat oamenii la modul în care mașinile lucrează pentru a obține profit din producție. Pe măsură ce populația mondială crește, adaptăm roboții, care în viitor își vor scrie singuri programele, la oameni prin inovare. În viitor, munca va fi organizată în mod individual, astfel încât fiecare persoană să poată trăi o viață cu sens în țara pe care o alege, în demnitate, prosperitate și sănătate.

Legătura dintre creativitate, educație și democrație și o a doua iluminare a fost demonstrată în numeroase studii și repet rezultatele acestor cercetări pentru că sunt de părere; că drumul spre un viitor pozitiv cu mai multă viață, creativitate și educație în populație infirmă și argumentul avansat al unor guvernanți; populația nu este capabilă de autoorganizare printr-o democrație directă.

Se uită aici că deja odată cu publicarea posibilității democrației directe în același timp ridicată, artificial din exterior cu ajutorul mass-media, în creierul nostru prin sinapsele de frică se ridică granițe de inteligență și se diminuează sentimentele de neputință, prin soluții de libertate și responsabilitate personală, ceea ce duce la reducerea IQ-ului prin bucle permanente de frică și în plus:

a. Publicațiile și discuțiile despre efectele fricilor și blocajele de gânduri reduc aceste frici. Populația învață să se protejeze de fricile supradimensionate, nereale și de informațiile care paralizează gândirea și să le cântărească din nou în sensul lor și în scara fricii reale pentru ea însăși, să nu le ignore pe acestea din nou evaluate, informații, dar dacă este posibil și necesar sau asistență pentru îngrijorarea poate fi organizată, soluții holistice Mitwelt peste inteligența roiului de oameni în procese democratice care dizolvă frica de a găsi.

b. Blocajele cerebrale eficiente din punct de vedere neurobiologic și epigenetic ale fricii, creativității și IQ-ului (care ar trebui să avertizeze asupra pericolelor reale, programate genetic, pot fi folosite abuziv pentru a controla populațiile în vederea reducerii IQ-ului în mod anti-democratic pentru rigiditatea fricii de gândire) răsucite în creier de către mass-media sunt ridicate din nou cu formula suveranității și creativității proceselor de creativitate în artă devenite figurate, inovații declarate sau soluții la probleme prin neuronii oglindă și ocolișuri de informații în rețeaua neuronală a creierului. Acesta este miracolul neuro-cerebral de astăzi, cunoscut științific (și eficient din punct de vedere epigenetic) al evoluției prin cunoaștere-informare pentru conservarea de sine și a speciei: cel care crede în mass-media și în autorități, lipsit de putere timp de patru ani, condus de Fake News și lobbyism, devine un democrat activ, care gândește creativ și suveran al unei democrații directe prin formarea de rețele generate de creativitate (în sensul triplu).

De asemenea, uitat de adversarii Democrației Directe este faptul că populația blockchain securizat; Roboți, viitor sustenabil, creativitate, sănătate, libertate, educație și programe de etică, programe de reducere a costurilor și a taxelor și toategoriile pentru a optimiza cele mai bune propuneri electorale și decizii de vot din partea populației și cu ajutorul BIG Data și a le transpune în planuri de acțiune și propuneri legislative, fără politicieni afiliați unui partid și lobby poate fi folosit pentru votul oamenilor, dintre care selectat (Open Sours pentru dezvoltare și supravegherea alegătorilor) pentru programe și întrebări electorale (pentru implementarea de de către universități a produs șase filme de fapt pro și contra la întrebarea electorală respectivă) la vot, după vizionarea celor șase filme de fapt, cu un Bürger-Wahlllizenz freigegen.

Impozitul pe venit și impozitul pe salarii vor fi abrogate. Sistemul de impozitare va fi schimbat în Balanțe etice (a se vedea Capitalismul etic), bazat pe principiul "poluatorul plătește", pe daune și pe taxe de consum pur. Cetățenii care sunt sănătoși din punct de vedere cognitiv și care nu pot sau nu vor să participe la alegeri plătesc un impozit de 10% din venitul lor anual în anul electoral, deoarece nu participă la procesul democratic al alegerilor și își impun propriile decizii ca democrați asupra concetățenilor lor.

Alegeri libere, secrete și directe
Revendică-ți drepturile omului prin democrație directă!

Nuevo proyecto 50

Evoluțiile negative la nivel regional, național și global pot fi contracarate doar la același nivel cu idei etice și pe baza constituțiilor și legilor, deschizând astfel un viitor pozitiv pentru toți oamenii prin intermediul unei democrații directe.

Votează prin vot secret dacă tu și copiii tăi doriți să trăiți într-o lume liberă, sănătoasă și prosperă pentru toți oamenii.

Alegeți prin Democrația Directă ca monopolurile capitalismului de supraveghere să fie desființate prin legi, ca mega-date ale rețelelor sociale și ale agențiilor de informații să fie eliberate la nivel de persoană finală pentru dezvoltarea de idei etice, precum și ca utilizarea subconștientului de către predicțiile de date ale capitalismului de supraveghere să nu ducă la o reducere a inteligenței și a IQ-ului, personalității, a libertății, a creativității, a sănătății, a vieții, a democrației, a libertății financiare și a oportunităților și libertăților de dezvoltare etică ale indivizilor, grupurilor sau popoarelor și că capitalismul de supraveghere trebuie să se transforme în capitalism etic în beneficiul tuturor oamenilor prin legislație.

Alegerea directă a subiectelor
Trei filme de verificare științifică a faptelor pro și trei filme de verificare a faptelor contra, de câte cinci minute fiecare, pe tema alegerilor, vor fi prezentate de către grupul de experți în mass-media și în social media.

Votul dumneavoastră
Votați pentru sistemul de alegeri directe, care utilizează manageri experți angajați pentru a ocupa posturi guvernamentale. În democrația directă pe probleme, nu se aleg partide sau politicieni, ci problema electorală selectată și prezentată este votată de alegătorul suveran prin intermediul aplicației electorale.

Alegerile sunt secrete, sigure și nu pot fi manipulate prin metoda blockchain.

Înscrieți-vă pentru aplicația mobilă gratuită de democrație directă în peste 100 de limbi, astfel încât să puteți decide cu privire la o natură durabilă și un viitor etic, în sănătate și demnitate pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră și cu toți oamenii despre viața și libertatea dumneavoastră.

Aplicația Electorală colectează și reunește alegătorii de democrație directă pe probleme
până la apariția unor majorități democratice regionale, statale sau globale pentru Democrația directă pe probleme la cele cinci niveluri. Fiți suveran și conectați-vă în Rețeaua Socială - www.the-sovereign.com cu oameni care gândesc libertății din cadrul Democrației Directe a Problemelor, construiți prietenii și faceți schimb de idei.

Alege cum vrei să trăiești

 

www.the-sovereign.com  aplicația electorală pentru a vă face noi prieteni pentru o viață mai bună.

botin app

Dacă fiecare își face 4 prieteni, în scurt timp vom avea exponențial majoritatea democratică și vom putea cere respectarea drepturilor omului și dezvoltarea durabilă a capitalismului.

Cu doar șapte procente...
www.the sovereign.com alegători, puteți face lumea un loc mai bun.

Gândiți-vă cât de repede poate crește o rețea socială în 4 ani.

Rețea socială

www.the-sovereign.com 
Nu putem răspunde la provocările negative și globale decât în mod etic, pozitiv la nivel global și în statele naționale.

Fondul Suveran Global Trust (TSG Trust)
Trustul TSG (în formare) nu este un partid politic, o ideologie sau o religie, ci o mișcare de bază la nivel global care militează în toate țările pentru un mediu sustenabil și un co-mediu conceput etic în statele naționale și care ajută, prin intermediul "programelor software de inteligență în roi de creativitate a umanității", în funcție de cultura evoluată a fiecărei țări, să însoțească o viață optimă și etică în libertate, demnitate și autodeterminare pe calea unui viitor mai bun pentru populația țării într-o Democrație Directă.
Cereți o temă Democrația directă, respectarea drepturilor omului și evoluția capitalismului:

ÎN ORAȘUL TĂU
ÎN STATUL DUMNEAVOASTRĂ
ÎN COMUNITATEA DUMNEAVOASTRĂ DE STATE
GLOBAL

Votați acum în cadrul emisiunii Democrație directă
și veți obține modelul de societate garantat de Legea fundamentală sau de constituțiile țărilor, dacă un număr suficient de oameni din țara dumneavoastră sunt de aceeași părere cu dumneavoastră.

Nu mai mult stat, ci mai puțin stat, cu mai puține legi și reglementări și cu niște cadre de co-muncă durabile care să ducă la un viitor mai bun.

Devino activ pentru libertatea ta și a tuturor oamenilor!

Democrația directă este atât de simplă
Votați cu aplicația globală de alegeri directe și conectați-vă prin intermediul rețelei sociale: www.the-sovereign.com cu oameni cărora le pasă de o nouă lume etică în pace, libertate, sănătate și prosperitate pentru toți oamenii. Faceți schimb de idei cu ei și creați o societate locală și globală mai dreaptă și mai liberă pentru dumneavoastră, pentru copiii dumneavoastră și pentru toți oamenii.

Aduceți sugestiile dumneavoastră creative de îmbunătățire la vot și la discuții pentru a îmbunătăți democrația, societatea, mediul și lumea din jurul nostru.
Libertatea de a modela lumea se termină acolo unde statul, produsele sau serviciile companiilor nu protejează și nu promovează oamenii și o co-lume creativă și durabilă, ci limitează, afectează sau reduc demnitatea, creativitatea, libertatea, sănătatea, IQ, viața și prosperitatea cetățenilor și a mediului.

Mediul și mediul înconjurător, drepturile omului și constituțiile marchează calea către o nouă libertate, sănătate, demnitate și o viață în prosperitate pentru toți oamenii.

Revendică-ți dreptul la autodeterminare, la creativitate și la o viață fără frică.

Avem timp, pentru că așa ne merge
și continuă să adune susținători pe platforma electorală
www.the-sovereign.com până la majorități e populație:

în ORAȘE, REGIUNI,
în ȚĂRI și la nivel global

s-au format pentru un sistem electoral de democrație directă, astfel încât, în conformitate cu constituțiile și legile fundamentale ale țărilor, democrația parlamentară să poată fi transformată într-o democrație directă cu un capitalism etic aliniat la oameni, mediu și natură în fiecare țară.

Între timp, vom lăsa aplicația electorală ca
"the-sovereign App", criptată prin blockchain, dezvoltată pentru votul secret și programată pentru țări în toate limbile predominante ale acestora.

Sistemul de vot "Suveran" al aplicației electorale utilizează securitatea de criptare blockchain. Aplicația electorală, care urmează să fie dezvoltată, va separa identificarea alegătorilor și votul, astfel încât să fie garantat anonimatul alegătorilor.

Cu programul electoral al aplicației:
www.the-sovereign.com vom realiza o lume mai echitabilă și mai sustenabilă, care, cu ajutorul software-ului de inteligență artificială, precum și al inteligenței de roi a societății mondiale, va introduce următorul pas evolutiv, mult așteptat, al sistemelor sociale și va crea cel mai bun viitor posibil pentru oameni și pentru mediu.

blockchain

Întrebările electorale nu sunt supuse influenței lobby-ului, pieței, politicienilor, mass-mediei sau partidelor, deoarece alegătorii nu sunt grupați în partide sau grupuri de alegători și se întâlnesc doar în cadrul alegerilor suverane securizate de blockchain pentru a afla rezultatele alegerilor, prin voința liberă a răspunsului lor suveran la întrebările electorale. În plus, există măsuri de securitate secrete pentru a se asigura că întrebările de pe buletinele de vot, alegerile sau alegătorii nu pot fi influențate sau cumpărate cu cadouri electorale de către lobbyiști, partide, mass-media sau guverne, pe cât posibil. Donațiile către "Organizația Suverană" pot fi făcute numai către Fundacion Liedtke, în calitate de administrator. Listele cu numele donatorilor nu sunt compilate sau păstrate de Fundacion Liedtke sau de organizatorii Democrației Directe. Finanțarea sau sponsorizarea Democrației Suverane Directe nu este posibilă, deoarece nu dorim să permitem nicio influență asupra problemelor electorale.

Deveniți suveran și participați. Deveniți suveran și participați.
Nu lăsați influențarea viitorului lumii în seama lobbyiștilor și a guvernelor.

Chiar dacă politicienii cedează prin demonstrații,
...fiți avertizați, fiți vigilenți și cereți acum...
democrație directă acum.

ojo