default liedtke museum logo

Rețeaua socială Das Sovereign

 red social

FACEȚI CLIC AICI PENTRU A ACCESA REȚEAUA NOASTRĂ SOCIALĂ BLOCKCHAIN::
https://discord.gg/HbgveUwgUU


Sovereign-Star: Rețea de socializare: Videoclipuri, filme, fotografii și texte pe teme și probleme electorale cu selecție de limbă și identificare a limbii materne pentru schimb de informații + cereri de prietenie cu calendar de întâlniri pentru a vă cunoaște personal

Sovereign-Fink: Reuniune publică prin videoconferință și apel public de conferință și eveniment

Sovereign-Falcon: Videocall blockchain și telefon și video cu apeluri video cu conferințe telefonice special securizate și protejate împotriva atingerilor

Post suveran: Blockchain și un sistem de e-mail special securizat

Sovereign-Lark: Blockchain și sistemul de prietenie text, foto, video special securizat al comunității Sovereign.

Regulile etice ale sistemelor de comunicare suverane
Informațiile negative care încalcă Codul mass-media, Carta drepturilor omului a ONU, demnitatea umană, glorifică, incită sau promovează ura, violența sau hărțuirea și discriminarea, sau sunt vădit false ca fapt, sau urmăresc să limiteze libertatea de informare, creativitatea, democrația și dezvoltarea unui mediu durabil sau educația populației vor fi șterse. Utilizatorul confirmă că nu utilizează sistemele de comunicare Sovereign pentru informațiile negative enumerate, deoarece poate fi blocat ca utilizator de comunicații și ca membru, ambasador sau secretar general al unei țări de către "Clubul Suveran".

Securitatea datelor suverane: utilizatorii și alegătorii rămân secreți.
Toate datele private ale utilizatorilor Sovereign, precum și toate datele sistemelor de comunicații Sovereingn: Falcon, Post, Fink și Lark rămân proprietatea exclusivă și nerestricționată a utilizatorilor, nu vor fi vândute sau partajate și sunt protejate de Blockchain.

Clubul Blockchain Sovereign vă protejează independența globală.

red socia2l

Pentru a păstra secretul alegătorilor și utilizatorilor suverani, toate datele pot fi distruse fără a fi înlocuite de către operatorul rețelei suverane. Utilizatorul sistemelor de comunicare Sovereign își dă acordul ca datele sale să fie distruse iremediabil (fără rambursarea de către operator a costurilor de restaurare sau recuperare a datelor) de către operatorul rețelei Sovereign în caz de pericol din partea autorităților, guvernelor, atacurilor hackerilor sau a unor terțe părți (de exemplu, modificări legale în statul de încredere). Bunurile și datele dvs. importante vor rămâne în siguranță și protejate de blockchain pe telefonul mobil, stick-ul sau computerul dvs. După ștergere, utilizatorul se poate autentifica din nou, deoarece serverele Sovereign sunt operate în locații noi dacă există un risc de interferență electorală, de tentativă de explorare, de punere sub semnul întrebării a alegerilor, de vot secret sau de sistem electoral în conformitate cu diferite legi naționale.

Rețeaua de socializare Sovereign este fără reclame și fără cookie-uri.
Utilizarea rețelei sociale Sovereign, inclusiv a sistemelor: -Falcon, -Lark, -Fink și -Post este gratuită. Utilizatorii înregistrați ai rețelei sociale Sovereign vor primi o notificare la finalizarea programului de comunicare securizată.

Înregistrare gratuită ca utilizator Social Network Sovereign
În calitate de alegător al Democrației Directe, nu este necesar să deveniți membru al Clubului Suveran pentru a utiliza rețeaua socială securizată Sovereign.

Această înregistrare este gratuită și asigură un loc în programul de comunicații securizate Sovereign la finalizarea acestuia:

Anmeldung
Entrada no válida
Entrada no válida
Entrada no válida
Captcha
Entrada no válida