default liedtke museum logo

Das Sovereign Socialt nätverk

 red social

KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ TILLGÅNG TILL VÅRT SOCIALA BLOCKKEDJENÄTVERK::
https://discord.gg/HbgveUwgUU


Sovereign-Star: Socialt nätverk: Videor, filmer, foton och texter om ämnen och valfrågor med språkval och identifiering av modersmål för informationsutbyte + vänskapsförfrågningar med kalender för att lära känna varandra personligen.

Sovereign-Fink: Offentligt videokonferensmöte och evenemangssamtal

Sovereign-Falcon: Videokall blockchain och särskilt säkrad och avlyssningssäker telefon och video med konferenssamtal.

Sovereign-Post: Blockkedja och ett särskilt säkrat e-postsystem

Sovereign-Lark: Blockkedja och ett särskilt säkrat vänskapssystem för text, foto och video i Sovereign-communityt.

De etiska reglerna för Sovereign-kommunikationssystem
Negativ information som bryter mot mediekoden, FN:s stadga om de mänskliga rättigheterna, mänsklig värdighet, som förhärligar, orsakar eller främjar hat, våld, mobbning och diskriminering, som är uppenbart falsk som fakta eller som syftar till att begränsa informationsfriheten, kreativiteten, demokratin och utvecklingen av en hållbar miljö och samexistens eller utbildning av befolkningen kommer att raderas. Användaren bekräftar att han/hon inte använder Sovereigns kommunikationssystem för den angivna negativa informationen, eftersom han/hon kan blockeras som kommunikationsanvändare och som medlem, ambassadör eller generalsekreterare för ett land av Sovereign Club".

Den suveräna datasäkerheten: användare och väljare förblir hemliga.
Alla privata uppgifter om Sovereign-användare och alla uppgifter om Sovereign-kommunikationssystem: Falcon, Post, Fink och Lark förblir användarnas äganderätt och obegränsad egendom och kommer inte att säljas eller delas och är skyddade av blockkedjan.

Blockchain Sovereign Club skyddar ditt globala oberoende.

red socia2l

För att skydda Sovereign-väljare och -användare kan alla uppgifter förstöras utan att ersättas av operatören av Sovereign-nätverket. Användaren av Sovereign-kommunikationssystemen ger härmed och med användningen av Sovereign-kommunikationssystemet sitt samtycke till att hans uppgifter oåterkalleligen förstörs (utan återbetalning av operatörens kostnader för att återställa eller återskapa uppgifterna) av operatören av Sovereign-nätverket i händelse av fara från (t.ex. rättsliga förändringar i förtroendestaten) myndigheter, regeringar, hackarattacker eller tredje part. Dina tillgångar och viktiga data förblir säkra och blockkedjeskyddade på din mobiltelefon, stick eller dator. Efter raderingen kan användaren logga in igen, eftersom Sovereign-servrarna drivs på nya platser om det finns en risk för valstörning, försök till utforskning, ifrågasättande av val, hemlig omröstning eller valsystem enligt olika nationella lagar.

Det sociala nätverket Sovereign är utan annonser och cookies.
Användningen av det sociala nätverket Sovereign inklusive systemen -Falcon, - Lark, -Fink och -Post är gratis. Registrerade användare av Social Network Sovereign kommer att få ett meddelande när programmet för säker kommunikation är slutfört.

Gratis registrering som användare av Social Network Sovereign
Som direktdemokratisk väljare behöver du inte bli medlem i Sovereign Club för att använda det säkra sociala nätverket Sovereign.

Registreringen är gratis och ger dig en plats i Sovereigns program för säker kommunikation när du har slutfört den:

Anmeldung
Entrada no válida
Entrada no válida
Entrada no válida
Captcha
Entrada no válida