default liedtke museum logo

Das Sovereignin sosiaalinen verkosto

 red social

KLIKKAA TÄSTÄ PÄÄSTÄKSESI SOSIAALISEEN LOHKOKETJUVERKKOOMME:
https://discord.gg/HbgveUwgUU


 

Sovereign-Star: Sosiaalinen verkosto: videoita, elokuvia, valokuvia ja tekstejä aiheista ja vaalikysymyksistä sekä kielivalinta ja äidinkielen tunnistaminen tiedonvaihtoa varten + ystävyyspyynnöt ja tapaamiskalenteri, jotta voimme tutustua toisiimme henkilökohtaisesti.

Sovereign-Fink: Julkinen videopuhelinkonferenssikokous ja tapahtumapuhelu

Sovereign-Falcon: Videopuhelun lohkoketju ja erityisesti suojattu ja naputussuojattu puhelin ja video konferenssipuheluineen.

Sovereign-Post: Lohkoketju ja erityisesti suojattu sähköpostijärjestelmä

Sovereign-Lark: Sovereign-yhteisön lohkoketju ja erityisesti suojattu teksti-, kuva- ja videoystävyysjärjestelmä.

Suvereenien viestintäjärjestelmien eettiset säännöt
Negatiivinen tieto, joka rikkoo mediasääntöjä, YK:n ihmisoikeusperuskirjaa, ihmisarvoa, ylistää, yllyttää tai edistää vihaa, väkivaltaa tai kiusaamista ja syrjintää, tai on ilmeisen väärää tosiasiana tai pyrkii rajoittamaan tiedonvälityksen vapautta, luovuutta, demokratiaa ja kestävän ympäristön kehittämistä tai väestön koulutusta, poistetaan. Käyttäjä vahvistaa, että hän ei käytä Sovereignin viestintäjärjestelmiä lueteltuihin kielteisiin tietoihin, koska "Sovereign Club" voi estää häntä toimimasta viestinnän käyttäjänä ja jonkin maan jäsenenä, suurlähettiläänä tai pääsihteerinä.

Sovereignin tietoturva: käyttäjät ja äänestäjät pysyvät salassa.
Kaikki suvereenien käyttäjien yksityiset tiedot sekä kaikki suvereenien viestintäjärjestelmien tiedot: Falcon, Post, Fink ja Lark pysyvät käyttäjien omistuksessa ja rajoittamattomana omaisuutena, eikä niitä myydä tai jaeta, ja ne ovat lohkoketjusuojattuja.

Blockchain Sovereign Club suojelee maailmanlaajuista riippumattomuuttasi.red socia2l

Sovereign-verkon ylläpitäjä voi hävittää kaikki tiedot korvaamatta niitä Sovereign-verkon äänestäjien ja käyttäjien salassapitovelvollisuuden vuoksi. Sovereign-tietoliikennejärjestelmien käyttäjä antaa täten ja Sovereign-tietoliikennejärjestelmää käyttäessään suostumuksensa siihen, että Sovereign-verkon operaattori tuhoaa hänen tietonsa peruuttamattomasti (ilman operaattorin korvaamia kustannuksia tietojen palauttamisesta tai palauttamisesta), jos viranomaiset, hallitukset, hakkerihyökkäykset tai kolmannet osapuolet vaarantavat ne (esim. luottamusvaltion lakimuutosten vuoksi). Varasi ja tärkeät tietosi pysyvät turvassa ja lohkoketjulla suojattuina matkapuhelimessa, muistitikulla tai tietokoneessa. Poistamisen jälkeen käyttäjä voi kirjautua uudelleen sisään, sillä Sovereign-palvelimia käytetään uusissa paikoissa, jos on olemassa vaalitoimintaan puuttumisen, tutkimusyrityksen, vaalikyselyn, salaisen äänestyksen tai eri kansallisten lakien mukaisen vaalijärjestelmän riski.

Sosiaalinen verkosto Sovereign on ilman mainoksia ja evästeitä.
Sosiaalisen verkoston Sovereign, mukaan lukien järjestelmät: -Falcon, -Lark, -Fink ja -Post, käyttö on maksutonta. Rekisteröityneet Social Network Sovereignin käyttäjät saavat ilmoituksen suojatun viestintäohjelman päättymisestä.

Ilmainen rekisteröityminen Social Network Sovereign -käyttäjäksi
Suoran demokratian äänestäjänä ei tarvitse liittyä Sovereign Clubin jäseneksi voidakseen käyttää turvallista sosiaalista verkostoa Sovereign.

Rekisteröityminen on maksutonta, ja se takaa paikan Sovereignin turvallisen viestinnän ohjelmaan:

Anmeldung
Entrada no válida
Entrada no válida
Entrada no válida
Captcha
Entrada no válida