default liedtke museum logo

 Das Sovereign Social Network 
red social

KATTINTSON IDE A KÖZÖSSÉGI BLOKKLÁNC HÁLÓZATUNK ELÉRÉSÉHEZ:
https://discord.gg/HbgveUwgUU


 

Sovereign-Star: Social-Network: Videók, filmek, fotók és szövegek témákról és választási kérdésekről, nyelvválasztással és anyanyelvi azonosítással az információcseréhez + barátságkérések találkozási naptárral, hogy személyesen megismerhessük egymást.

Sovereign-Fink: Nyilvános videokonferencia-értekezlet és eseményhívás

Sovereign-Falcon: Videocall blokklánc és extra biztonságos és lehallgatásbiztos telefon és videó konferenciahívással

Sovereign-Post: Blockchain és speciálisan védett e-mail rendszer

Sovereign-Lark: A Sovereign közösség blokklánc és speciálisan védett szöveges, fényképes, videós barátsági rendszere.

A szuverén kommunikációs rendszerek etikai szabályai
Törlésre kerülnek azok a negatív információk, amelyek sértik a Médiakódexet, az ENSZ Emberi Jogi Chartáját, az emberi méltóságot, gyűlöletet, erőszakot, zaklatást és diszkriminációt dicsőítenek, szítanak vagy támogatnak, vagy nyilvánvalóan hamisak, illetve amelyek tényként valótlanok, vagy az információszabadságot, a kreativitást, a demokráciát, a fenntartható környezet kialakítását vagy a lakosság oktatását igyekeznek korlátozni. A felhasználó megerősíti, hogy nem használja a Szuverén kommunikációs rendszereket a felsorolt negatív információkra, mivel a "Szuverén Klub" kommunikációs felhasználóként és egy ország tagjaként, nagyköveteként vagy főtitkáraként letilthatja.

A szuverén adatbiztonság: a felhasználók és a szavazók titokban maradnak.
A szuverén felhasználók valamennyi magánadata, valamint a szuverén kommunikációs rendszerek valamennyi adata: A Falcon, Post, Fink és Lark a felhasználók saját és korlátlan tulajdonában marad, nem kerül eladásra vagy megosztásra, és Blockchain védelem alatt áll.

A Blockchain Sovereign Club megvédi az Ön globális függetlenségét.red socia2l

A szuverén szavazók és felhasználók titoktartása érdekében a szuverén hálózat üzemeltetője minden adatot csere nélkül megsemmisíthet. A szuverén kommunikációs rendszerek felhasználója ezennel és a szuverén kommunikációs rendszer használatával hozzájárulását adja ahhoz, hogy adatait a szuverén hálózat üzemeltetője (az adatok helyreállításának vagy visszaszerzésének költségeinek az üzemeltető általi megtérítése nélkül) a hatóságok, kormányok, hackertámadás vagy harmadik személyek által (pl. a bizalmi államban bekövetkező jogi változások) jelentett veszély esetén visszaállíthatatlanul megsemmisítse. Az Ön eszközei és fontos adatai biztonságban és blokkláncvédelemmel maradnak mobiltelefonján, pendrive-ján vagy számítógépén. A törlés után a felhasználó újra bejelentkezhet, mivel a Szuverén szervereket új helyszíneken működtetik, ha fennáll a választási beavatkozás, a feltárási kísérlet, a választás megkérdőjelezése, a titkos szavazás vagy a különböző nemzeti jogszabályok szerinti választási rendszer veszélye.

A Szuverén közösségi hálózat reklámok és sütik nélkül működik.
A Sovereign közösségi hálózat használata, beleértve a következő rendszereket: -Falcon, -Lark, -Fink és -Post, ingyenes. A regisztrált Social Network Sovereign felhasználók értesítést kapnak a biztonságos kommunikációs program befejezésekor.

Ingyenes regisztráció Social Network Sovereign felhasználóként
Közvetlen demokrácia szavazóként nem szükséges a Sovereign Club tagjává válni ahhoz, hogy a Sovereign biztonságos közösségi hálózatot használhassa.

Ez a regisztráció ingyenes, és a regisztráció befejeztével biztosít egy helyet a Sovereign biztonságos kommunikációs programban:

Anmeldung
Entrada no válida
Entrada no válida
Entrada no válida
Captcha
Entrada no válida