default liedtke museum logo

Άμεση Δημοκρατία 2014 -2020

Ανατρέχοντας πίσω στις δέκα χιλιετίες της ιστορίας μας, είναι αποδεδειγμένο,

Περισσότεροι άνθρωποι = περισσότερα ανθρώπινα δικαιώματα,
περισσότερη ελευθερία, περισσότερο πλούτο, περισσότερη υγεία και περισσότερη ζωή και περισσότερη πληροφόρηση, περισσότερη γνώση.

Μέχρι στιγμής στον καπιταλισμό έχουμε προσαρμόσει τους ανθρώπους στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι μηχανές για το κέρδος από την παραγωγή. Καθώς ο παγκόσμιος πληθυσμός αυξάνεται, προσαρμόζουμε τα ρομπότ, τα οποία στο μέλλον θα γράφουν τα δικά τους προγράμματα, στους ανθρώπους μέσω της καινοτομίας. Στο μέλλον, η εργασία θα οργανώνεται ατομικά με τέτοιο τρόπο ώστε κάθε άτομο να μπορεί να ζήσει μια ουσιαστική ζωή στη χώρα της επιλογής του, με αξιοπρέπεια, ευημερία και υγεία.

Η σύνδεση της δημιουργικότητας, της εκπαίδευσης, της δημοκρατίας και ενός δεύτερου διαφωτισμού έχει αποδειχθεί σε πολυάριθμες μελέτες και επαναλαμβάνω αυτά τα ερευνητικά αποτελέσματα επειδή είμαι της γνώμης ότι ο δρόμος προς ένα θετικό μέλλον με περισσότερη διάρκεια ζωής, δημιουργικότητα και εκπαίδευση στον πληθυσμό καταρρίπτει επίσης το προχωρημένο επιχείρημα ορισμένων ηγετών ότι ο πληθυσμός δεν είναι ικανός να αυτοοργανωθεί μέσω μιας άμεσης δημοκρατίας.

Ξεχνιέται εδώ, ότι ήδη με τη δημοσίευση της δυνατότητας της άμεσης δημοκρατίας ταυτόχρονα υψηλή, τεχνητά από το εξωτερικό με τη βοήθεια των μέσων μαζικής ενημέρωσης, στον εγκέφαλό μας από το φόβο συνάψεις μεταλλάξεις μετάλλαξη ανεγερθεί νοημοσύνη σύνορα και συναισθήματα αδυναμίας, από την ελευθερία λύσεις και την προσωπική ευθύνη μειώνονται, που οδηγούν από το IQ μείωση του φόβου μόνιμες βρόχους και επιπλέον:

a. Οι δημοσιεύσεις και οι συζητήσεις σχετικά με τις επιπτώσεις των φόβων και των μπλοκαρισμάτων των σκέψεων μειώνουν αυτούς τους φόβους. Ο πληθυσμός μαθαίνει να προστατεύει τον εαυτό του από τους υπερβολικούς, μη πραγματικούς φόβους και τις πληροφορίες που παραλύουν τη σκέψη και να τις ζυγίζει και πάλι στη σημασία τους και την πραγματική κλίμακα φόβου για τον εαυτό του, να μην τις αγνοεί και πάλι αξιολογημένες, πληροφορίες, αλλά αν είναι δυνατόν και απαραίτητο ή βοήθεια για τους ενδιαφερόμενους μπορεί να οργανωθεί, ολιστικές λύσεις Mitwelt πάνω από τη σμήνος νοημοσύνη των ανθρώπων σε δημοκρατικές διαδικασίες διάλυσης του φόβου για να βρει.

b. Τα νευροβιολογικά και επιγενετικά αποτελεσματικά μπλοκαρίσματα του εγκεφάλου για το φόβο, τη δημιουργικότητα και το IQ (τα οποία υποτίθεται ότι προειδοποιούν για πραγματικούς κινδύνους, γενετικά προγραμματισμένα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν καταχρηστικά για τον έλεγχο των πληθυσμών για τη μείωση του IQ αντιδημοκρατικά για να σκέφτονται την ακαμψία του φόβου) που έχουν στρίψει στον εγκέφαλο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ανυψώνονται και πάλι με τη φόρμουλα της κυριαρχίας και της δημιουργικότητας των διαδικασιών δημιουργικότητας στην τέχνη που έχουν γίνει μεταφορικές, δηλωμένες καινοτομίες ή λύσεις σε προβλήματα μέσω των νευρώνων καθρέφτη και των παρακάμψεων πληροφοριών στη νευρωνική δικτύωση του εγκεφάλου. Αυτό είναι το σημερινό επιστημονικά γνωστό (επίσης επιγενετικά αποτελεσματικό) νευροεγκεφαλικό θαύμα της εξέλιξης μέσω της νόησης-πληροφόρησης για την αυτο- και την διατήρηση του είδους: ο πιστός στα μέσα ενημέρωσης και την εξουσία, τετραετής ανίσχυρος, που κυβερνάται από τις ψεύτικες ειδήσεις και τον λομπισμό, γίνεται ενεργός, δημιουργικά σκεπτόμενος δημοκράτης και κυρίαρχος μιας άμεσης δημοκρατίας μέσω της δημιουργικής δικτύωσης-διαμόρφωσης (με την τριπλή έννοια).

Επίσης, ξεχνιέται από τους αντιπάλους της Άμεσης Δημοκρατίας είναι ότι ο πληθυσμός blockchain εξασφαλίζεται, Ρομπότ, βιώσιμο μέλλον, δημιουργικότητα, υγεία, ελευθερία, εκπαίδευση και προγράμματα ηθικής, προγράμματα μείωσης του κόστους και των φόρων και όλα τα προγράμματα για τη βελτιστοποίηση των καλύτερων εκλογικών προτάσεων και αποφάσεων ψηφοφορίας από τον πληθυσμό και με BIG Data και τη μετατροπή τους σε σχέδια δράσης και νομοθετικές προτάσεις, χωρίς πολιτικούς που συνδέονται με κόμματα και πιέσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ψηφοφορία από τους πολίτες, από τους οποίους οι επιλεγμένοι (Ανοιχτές Σούρες για την ανάπτυξη και την εποπτεία των ψηφοφόρων) για τα εκλογικά προγράμματα και τα ερωτήματα (για την εφαρμογή των έξι υπέρ και κατά ταινιών γεγονότων που παράγονται από πανεπιστήμια για κάθε εκλογικό ερώτημα) απελευθερώνονται για ψηφοφορία, μετά την προβολή των έξι ταινιών γεγονότων, με μια εκλογική άδεια πολιτών.

Ο φόρος εισοδήματος και μισθών θα καταργηθεί. Το φορολογικό σύστημα θα μετατραπεί σε Ηθικές Ισορροπίες (βλέπε Ηθικός Καπιταλισμός) σύμφωνα με την αρχή "ο ρυπαίνων πληρώνει" και σε φόρους καθαρής κατανάλωσης. Οι πολίτες που είναι νοητικά υγιείς και δεν μπορούν ή δεν θέλουν να συμμετάσχουν στις εκλογές θα πληρώνουν φόρο 10% επί του ετήσιου εισοδήματός τους κατά το έτος των εκλογών, καθώς δεν συμμετέχουν στη δημοκρατική διαδικασία των εκλογών και επιβάλλουν στους συμπολίτες τους τη δική τους λήψη αποφάσεων ως δημοκράτες.

Ελεύθερες, μυστικές και άμεσες εκλογές
Διεκδικήστε τα ανθρώπινα δικαιώματά σας με την άμεση δημοκρατία!

Nuevo proyecto 50

Οι αρνητικές περιφερειακές, εθνικές και παγκόσμιες εξελίξεις μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο στα ίδια επίπεδα με ηθικές ιδέες και στο έδαφος των συνταγμάτων και των νόμων και έτσι να ανοίξει ένα θετικό μέλλον για όλους τους ανθρώπους μέσω μιας άμεσης δημοκρατίας.

Ψηφίστε με μυστική ψηφοφορία αν εσείς και τα παιδιά σας θέλετε να ζήσετε σε έναν ελεύθερο κόσμο με υγεία και ευημερία για όλους τους ανθρώπους.

Επιλέξτε μέσω της Άμεσης Δημοκρατίας ότι τα μονοπώλια του καπιταλισμού της επιτήρησης διαλύονται με νόμους, ότι τα μεγα-δεδομένα των κοινωνικών δικτύων και των υπηρεσιών πληροφοριών απελευθερώνονται τελικώς προσωποποιημένα για την ανάπτυξη ηθικών ιδεών, καθώς και ότι η χρήση του υποσυνείδητου από τις προβλέψεις δεδομένων του καπιταλισμού της επιτήρησης δεν οδηγεί σε μείωση της νοημοσύνης και του IQ, της προσωπικότητας, της ελευθερίας, της δημιουργικότητας, της υγείας, της διάρκειας ζωής, της δημοκρατίας, της οικονομικής ελευθερίας και των ηθικών ευκαιριών και ελευθεριών ανάπτυξης των ατόμων, των ομάδων ή των λαών και ότι ο καπιταλισμός επιτήρησης πρέπει να μετατραπεί σε Ηθικό Καπιταλισμό προς όφελος όλων των ανθρώπων μέσω της νομοθεσίας.

Η άμεση εκλογή των θεμάτων
Τρεις επιστημονικά ελεγμένες ταινίες ελέγχου των γεγονότων υπέρ και τρεις ταινίες ελέγχου των γεγονότων κατά, διάρκειας πέντε λεπτών η καθεμία, σχετικά με το θέμα των εκλογών θα παρουσιαστούν από την επιτροπή θεμάτων στα μέσα ενημέρωσης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ψήφος σας
Ψηφίστε υπέρ του συστήματος άμεσης εκλογής Issue, το οποίο χρησιμοποιεί μισθωμένους ειδικούς διαχειριστές για την πλήρωση κυβερνητικών θέσεων. Στην άμεση δημοκρατία του θέματος, δεν εκλέγονται κόμματα ή πολιτικοί, αλλά το επιλεγμένο και παρουσιαζόμενο εκλογικό θέμα ψηφίζεται από τον κυρίαρχο ψηφοφόρο μέσω εκλογικής εφαρμογής.

Οι εκλογές είναι μυστικές, ασφαλείς και δεν μπορούν να χειραγωγηθούν με τη μέθοδο blockchain.

Εγγραφείτε για τη δωρεάν εφαρμογή άμεσης δημοκρατίας για κινητά σε περισσότερες από 100 γλώσσες, ώστε να μπορείτε να αποφασίζετε για ένα βιώσιμο φυσικό και ηθικό μέλλον με υγεία και αξιοπρέπεια για εσάς και την οικογένειά σας και με όλους τους ανθρώπους για τη ζωή και την ελευθερία σας.

Η εφαρμογή Election App συλλέγει και ενώνει τους ψηφοφόρους της άμεσης δημοκρατίας.
μέχρι να προκύψουν περιφερειακές, πολιτειακές ή παγκόσμιες δημοκρατικές πλειοψηφίες για την Άμεση Δημοκρατία των Θεμάτων στα πέντε επίπεδα. Να είστε κυρίαρχοι και να συνδεθείτε στο Κοινωνικό Δίκτυο- www.the-sovereign.com με ανθρώπους που σκέφτονται την ελευθερία των θεμάτων της Άμεσης Δημοκρατίας, να χτίσετε φιλίες και να ανταλλάξετε ιδέες.

Επιλέξτε πώς θέλετε να ζήσετε

www.the-sovereign.com η εφαρμογή εκλογών για να κάνετε νέους φίλους για μια καλύτερη ζωή.

botin app

Αν ο καθένας κάνει 4 φίλους, έχουμε εκθετικά τη δημοκρατική πλειοψηφία σε σύντομο χρονικό διάστημα και μπορούμε να απαιτήσουμε το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη βιώσιμη ανάπτυξη του καπιταλισμού.

Με μόλις επτά τοις εκατό...
www.the sovereign.com ψηφοφόροι, μπορείτε να κάνετε τον κόσμο καλύτερο.

Σκεφτείτε πόσο γρήγορα μπορεί να αναπτυχθεί ένα κοινωνικό δίκτυο μέσα σε 4 χρόνια.

Κοινωνικό δίκτυο

www.the-sovereign.com
Μπορούμε να ανταποκριθούμε στις αρνητικές και παγκόσμιες προκλήσεις μόνο ηθικά, θετικά σε παγκόσμιο επίπεδο και στα εθνικά κράτη.

The Sovereign Global Trust (TSG Trust)
Το TSG Trust (υπό διαμόρφωση) δεν είναι πολιτικό κόμμα, ιδεολογία ή θρησκεία, αλλά ένα παγκόσμιο κίνημα βάσης που υποστηρίζει σε όλες τις χώρες ένα ηθικά σχεδιασμένο βιώσιμο περιβάλλον και συν-περιβάλλον στα εθνικά κράτη και βοηθά, μέσω των "προγραμμάτων λογισμικού νοημοσύνης σμήνους της δημιουργικότητας της ανθρωπότητας", σύμφωνα με την εξελιγμένη κουλτούρα κάθε χώρας να συνοδεύσει μια βέλτιστη και ηθική ζωή σε ελευθερία, αξιοπρέπεια και αυτοδιάθεση στο δρόμο προς ένα καλύτερο μέλλον για τους ανθρώπους της χώρας σε μια Άμεση Δημοκρατία.
Απαιτήστε μια θεματική Άμεση Δημοκρατία, το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την εξέλιξη του καπιταλισμού:

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ
ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ
ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΏΝ ΣΑΣ
GLOBAL

Ψηφίστε τώρα στο Issue Direct Democracy
και θα αποκτήσετε το μοντέλο κοινωνίας που εγγυάται ο βασικός νόμος ή τα συντάγματα των χωρών, αν αρκετοί άνθρωποι στη χώρα σας είναι της γνώμης σας.

Όχι περισσότερο κράτος, αλλά λιγότερο κράτος με λιγότερους νόμους και κανονισμούς και κάποια βιώσιμα πλαίσια συν-κόσμου οδηγούν σε ένα καλύτερο μέλλον.

Γίνετε ενεργοί για την ελευθερία σας και την ελευθερία όλων των ανθρώπων!

Η άμεση δημοκρατία είναι τόσο απλή
Ψηφίστε με την παγκόσμια εφαρμογή άμεσων εκλογών και συνδεθείτε μέσω του κοινωνικού δικτύου: www.the-sovereign.com με ανθρώπους που ενδιαφέρονται για έναν νέο ηθικό κόσμο με ειρήνη, ελευθερία, υγεία και ευημερία για όλους τους ανθρώπους. Ανταλλάξτε ιδέες μαζί τους και δημιουργήστε μια πιο δίκαιη και ελεύθερη τοπική και παγκόσμια κοινωνία για εσάς, τα παιδιά σας και όλους τους ανθρώπους.

Φέρτε τις δημιουργικές σας προτάσεις βελτίωσης στην ψηφοφορία και στη συζήτηση για τη βελτίωση της δημοκρατίας, της κοινωνίας, του περιβάλλοντος και του κόσμου γύρω μας.
Η ελευθερία να διαμορφώνουμε τον κόσμο τελειώνει εκεί όπου το κράτος, τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες των εταιρειών δεν προστατεύουν και δεν προωθούν τους ανθρώπους και έναν δημιουργικό βιώσιμο συν-κόσμο, αλλά περιορίζουν, βλάπτουν ή μειώνουν την αξιοπρέπεια, τη δημιουργικότητα, την ελευθερία, την υγεία, το IQ, τη διάρκεια ζωής και την ευημερία των πολιτών και του περιβάλλοντος.

Το περιβάλλον, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα συντάγματα σηματοδοτούν το δρόμο για μια νέα ελευθερία, υγεία, αξιοπρέπεια και μια ζωή σε ευημερία για όλους τους ανθρώπους.

Διεκδικήστε το δικαίωμά σας στην αυτοδιάθεση, τη δημιουργικότητα και μια ζωή χωρίς φόβο.

Έχουμε χρόνο, γιατί μας βολεύει
και να συνεχίσει να συγκεντρώνει υποστηρικτές στην πλατφόρμα των ψηφοφόρων
www.the-sovereign.com μέχρι τις πληθυσμιακές πλειοψηφίες:

στην ενότητα ΠΟΛΕΙΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ,
σε ΧΩΡΕΣ και ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ

έχουν διαμορφωθεί για ένα εκλογικό σύστημα άμεσης δημοκρατίας, έτσι ώστε σύμφωνα με τα συντάγματα και τους βασικούς νόμους των χωρών η κοινοβουλευτική δημοκρατία να μετατραπεί σε άμεση δημοκρατία με έναν ηθικό καπιταλισμό ευθυγραμμισμένο με τον άνθρωπο, το περιβάλλον και τη φύση σε κάθε χώρα.

Εν τω μεταξύ, θα αφήσουμε την εφαρμογή εκλογών ως
"the-sovereign App", κρυπτογραφημένη με blockchain, αναπτυγμένη για μυστική ψηφοφορία και προγραμματισμένη για τις χώρες σε όλες τις επικρατούσες γλώσσες των χωρών.

Το σύστημα ψηφοφορίας "The-sovereign" της εκλογικής εφαρμογής χρησιμοποιεί την ασφάλεια της κρυπτογράφησης blockchain. Η εκλογική εφαρμογή που δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί θα διαχωρίζει την ταυτοποίηση των ψηφοφόρων και την ψηφοφορία, ώστε να διασφαλίζεται η ανωνυμία των ψηφοφόρων.

Με το πρόγραμμα εκλογών της εφαρμογής:
www.the-sovereign.com θα υλοποιήσουμε έναν δικαιότερο και πιο βιώσιμο κόσμο, ο οποίος με το λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης καθώς και με τη νοημοσύνη σμήνους της παγκόσμιας κοινωνίας εισάγει το επόμενο, καθυστερημένο βήμα εξέλιξης των κοινωνικών συστημάτων και δημιουργεί το καλύτερο δυνατό μέλλον για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

blockchain

Τα εκλογικά ερωτήματα δεν υπόκεινται σε επιρροή από λόμπι, αγορές, πολιτικούς, μέσα ενημέρωσης ή κόμματα, καθώς οι ψηφοφόροι δεν είναι συγκεντρωμένοι σε κόμματα ή ομάδες ψηφοφόρων και συναντώνται μόνο στις εξασφαλισμένες με αλυσίδα μπλοκ κυρίαρχες εκλογές των εκλογικών αποτελεσμάτων με την ελεύθερη βούληση της κυρίαρχης απάντησής τους στα εκλογικά ερωτήματα. Περαιτέρω μυστικά μέτρα ασφαλείας εφαρμόζονται για να διασφαλιστεί ότι τα θέματα της ψηφοφορίας, οι εκλογές ή οι ψηφοφόροι δεν μπορούν να επηρεαστούν ή να εξαγοραστούν με προεκλογικά δώρα από λομπίστες, κόμματα, μέσα ενημέρωσης ή κυβερνήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι δωρεές προς την "Κυρίαρχη Οργάνωση" μπορούν να γίνουν μόνο στο Fundacion Liedtke ως διαχειριστή. Οι κατάλογοι με τα ονόματα των δωρητών δεν καταρτίζονται ούτε τηρούνται από το Fundacion Liedtke ή τους διοργανωτές της Άμεσης Δημοκρατίας. Η χρηματοδότηση ή η χορηγία της Κυρίαρχης Άμεσης Δημοκρατίας δεν είναι δυνατή, καθώς δεν θέλουμε να επιτρέψουμε οποιαδήποτε επιρροή στα θέματα των εκλογών.

Γίνετε κυρίαρχοι και συμμετέχετε. Γίνετε κυρίαρχοι και συμμετέχετε.
Μην αφήνετε τη διαμόρφωση του παγκόσμιου μέλλοντος σε λομπίστες και κυβερνήσεις.

Ακόμη και αν οι πολιτικοί υποχωρήσουν μέσω διαδηλώσεων,
...να είστε προσεκτικοί, να είστε σε επαγρύπνηση και να απαιτήσετε τώρα...
άμεση δημοκρατία τώρα.

ojo