default liedtke museum logo

 Das Sovereign Social Network 

 red social

ΚΆΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΏ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΉΣΕΤΕ ΠΡΌΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΜΑΣ ΔΊΚΤΥΟ BLOCKCHAIN:
https://discord.gg/HbgveUwgUU


 

Sovereign-Star: Social-Network: Βίντεο, ταινίες, φωτογραφίες και κείμενα για θέματα και εκλογικά ζητήματα με επιλογή γλώσσας και αναγνώριση μητρικής γλώσσας για ανταλλαγή πληροφοριών + αιτήματα φιλίας με ημερολόγιο ραντεβού για προσωπική γνωριμία

Sovereign-Fink: Δημόσια τηλεδιάσκεψη με τηλεδιάσκεψη και κλήση εκδήλωσης

Sovereign-Falcon: Videocall blockchain και ειδικά ασφαλές και ανθεκτικό στην παγίδευση τηλέφωνο και βίντεο με κλήση συνδιάσκεψης

Sovereign-Post: Blockchain και ειδικά ασφαλές σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Sovereign-Lark: Blockchain και ειδικά ασφαλές σύστημα φιλίας κειμένου, φωτογραφιών, βίντεο της κοινότητας Sovereign.

Οι δεοντολογικοί κανόνες των κυρίαρχων συστημάτων επικοινωνίας
Αρνητικές πληροφορίες που παραβιάζουν τον Κώδικα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, τον Χάρτη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, εξυμνούν, υποκινούν ή προωθούν το μίσος, τη βία ή τον εκφοβισμό και τις διακρίσεις, ή είναι προφανώς ψευδείς ως γεγονότα, ή επιδιώκουν να περιορίσουν την ελευθερία της πληροφόρησης, τη δημιουργικότητα, τη δημοκρατία και την ανάπτυξη ενός βιώσιμου περιβάλλοντος ή την εκπαίδευση του πληθυσμού, θα διαγράφονται. Ο χρήστης επιβεβαιώνει ότι δεν χρησιμοποιεί τα συστήματα επικοινωνίας του Sovereign για τις αναφερόμενες αρνητικές πληροφορίες, καθώς μπορεί να μπλοκαριστεί ως χρήστης επικοινωνίας και ως μέλος, πρεσβευτής ή γενικός γραμματέας μιας χώρας από το "Sovereign Club".

Ασφάλεια δεδομένων του Sovereign: οι χρήστες και οι ψηφοφόροι παραμένουν μυστικοί.
Όλα τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του Sovereign καθώς και όλα τα δεδομένα των συστημάτων επικοινωνίας του Sovereign: Τα Falcon, Post, Fink και Lark παραμένουν ιδιοκτησία και απεριόριστη ιδιοκτησία των χρηστών και δεν θα πωληθούν ή θα μοιραστούν και προστατεύονται από την αλυσίδα μπλοκ.

Το Blockchain Sovereign Club προστατεύει την παγκόσμια ανεξαρτησία σας.red socia2l

Για το απόρρητο των ψηφοφόρων και των χρηστών του Sovereign, όλα τα δεδομένα μπορούν να καταστραφούν χωρίς αντικατάσταση από τον διαχειριστή του δικτύου Sovereign. Ο χρήστης των συστημάτων επικοινωνίας Sovereign δίνει με το παρόν και με τη χρήση του συστήματος επικοινωνίας Sovereign τη συγκατάθεσή του ότι τα δεδομένα του θα καταστραφούν αμετάκλητα (χωρίς επιστροφή των εξόδων από τον φορέα εκμετάλλευσης για την αποκατάσταση ή ανάκτηση των δεδομένων) από τον φορέα εκμετάλλευσης του δικτύου Sovereign σε περίπτωση κινδύνου από (π.χ. νομικές αλλαγές στο κράτος εμπιστοσύνης) αρχές, κυβερνήσεις, επιθέσεις χάκερ ή τρίτους. Τα περιουσιακά σας στοιχεία και τα σημαντικά δεδομένα θα παραμείνουν ασφαλή και προστατευμένα από την αλυσίδα μπλοκ στο κινητό σας τηλέφωνο, στο στικάκι ή στον υπολογιστή σας. Μετά τη διαγραφή, ο χρήστης μπορεί να συνδεθεί ξανά, καθώς οι διακομιστές Sovereign λειτουργούν σε νέες τοποθεσίες, εάν υπάρχει κίνδυνος παρέμβασης στις εκλογές, απόπειρας εξερεύνησης, αμφισβήτησης των εκλογών, μυστικής ψηφοφορίας ή εκλογικού συστήματος βάσει διαφορετικών εθνικών νόμων.

Το Κοινωνικό Δίκτυο Sovereign είναι χωρίς διαφημίσεις και cookies.
Η χρήση του Κοινωνικού Δικτύου Sovereign, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων: -Falcon, - Lark, -Fink και -Post, είναι δωρεάν. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες του Social Network Sovereign θα λάβουν ειδοποίηση κατά την ολοκλήρωση του προγράμματος ασφαλούς επικοινωνίας.

Δωρεάν εγγραφή ως χρήστης του Social Network Sovereign
Ως ψηφοφόρος της Άμεσης Δημοκρατίας, δεν είναι απαραίτητο να γίνετε μέλος του Sovereign Club για να χρησιμοποιήσετε το ασφαλές κοινωνικό δίκτυο Sovereign.

Η εγγραφή αυτή είναι δωρεάν και εξασφαλίζει μια θέση στο πρόγραμμα ασφαλών επικοινωνιών Sovereign με την ολοκλήρωσή της:

Anmeldung
Entrada no válida
Entrada no válida
Entrada no válida
Captcha
Entrada no válida