default liedtke museum logo

Das Sovereign Sociální síť

 red social

KLIKNĚTE ZDE PRO PŘÍSTUP K NAŠÍ SOCIÁLNÍ BLOCKCHAINOVÉ SÍTI:
https://discord.gg/HbgveUwgUU


 

Sovereign-Star: Sociální síť: Videa, filmy, fotografie a texty k tématům a volebním otázkám s výběrem jazyka a identifikací rodného jazyka pro výměnu informací + žádosti o přátelství s kalendářem schůzek pro osobní seznámení.

Sovereign-Fink: Veřejná videokonference a volání na akci

Sovereign-Falcon: Videocall blockchain a extra bezpečný a odolný proti odposlechu telefon a video s konferenčními hovory

Suverénní příspěvek: Blockchain a speciálně zabezpečený e-mailový systém

Sovereign-Lark: Blockchain a speciálně zabezpečený systém přátelství v oblasti textů, fotografií a videí komunity Sovereign.

Etická pravidla suverénních komunikačních systémů
Negativní informace, které porušují Kodex médií, Chartu lidských práv OSN, lidskou důstojnost, oslavují, vyvolávají nebo podporují nenávist, násilí nebo šikanu a diskriminaci, nebo jsou zjevně nepravdivé jako skutečnost, nebo se snaží omezit svobodu informací, tvořivost, demokracii a rozvoj udržitelného životního prostředí a soužití nebo vzdělávání obyvatelstva, budou vymazány. Uživatel potvrzuje, že nepoužívá suverénní komunikační systémy pro uvedené negativní informace, protože může být jako uživatel komunikace a jako člen, velvyslanec nebo generální tajemník země zablokován suverénním trustem.

Suverénní zabezpečení dat: uživatelé a voliči zůstávají utajeni.
Veškeré soukromé údaje suverénních uživatelů i všechny údaje komunikačních systémů Sovereingn: Falcon, Post, Fink a Lark zůstávají vlastnickým a neomezeným majetkem uživatelů, nebudou prodávány ani sdíleny a jsou chráněny Blockchainem.

Blockchain Sovereign Coin chrání vaši globální nezávislost.

red socia2l

Nová globální blockchainová burza suverénních hodnot
za mince Sovereign proti uměleckým dílům Artinvest, akciím nebo nemovitostem Globalpeace s vkladem hodnoty vám umožňuje globální a finanční flexibilitu i etické zisky.

V zájmu utajení voličů a uživatelů suverénní sítě může provozovatel suverénní sítě všechna data zničit bez náhrady. Uživatel suverénních komunikačních systémů tímto a používáním suverénního komunikačního systému dává svůj souhlas s tím, že jeho data budou nenávratně zničena (bez náhrady nákladů ze strany provozovatele na obnovu nebo obnovení dat) provozovatelem suverénní sítě v případě nebezpečí ze strany (např. právních změn ve státě důvěry) úřadů, vlád, hackerského útoku nebo třetích stran. Váš majetek a důležitá data zůstanou v bezpečí a chráněné blockchainem v mobilním telefonu, flash disku nebo počítači. Po vymazání se uživatel může znovu přihlásit, protože servery Sovereign jsou provozovány na nových místech, pokud existuje riziko zásahu do voleb, pokusu o průzkum, zpochybnění voleb, tajného hlasování nebo volebního systému podle jiných vnitrostátních zákonů.

Sociální síť Sovereign je bez reklam a souborů cookie.
Používání sociální sítě Sovereign včetně systémů: -Falcon, -Lark, -Fink a -Post je zdarma. Registrovaní uživatelé Social Network Sovereign obdrží oznámení o dokončení programu bezpečné komunikace.

Bezplatná registrace jako uživatel Social Network Sovereign
K používání zabezpečené sociální sítě Sovereign není nutné členství v The Sovereign Gobal Trust ani členství v přímé demokracii.

Tato registrace je bezplatná a po jejím dokončení získáte místo v programu Sovereign secure communications:

Anmeldung
Entrada no válida
Entrada no válida
Entrada no válida
Captcha
Entrada no válida