default liedtke museum logo

Das Sovereign Социална мрежа
red social

КЛИКНЕТЕ ТУК, ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ ДОСТЪП ДО НАШАТА СОЦИАЛНА БЛОКЧЕЙН МРЕЖА:
https://discord.gg/HbgveUwgUU


 

Sovereign-Star: Социална мрежа: Видеоклипове, филми, снимки и текстове по теми и въпроси, свързани с изборите, с избор на език и идентификация на родния език за обмен на информация + заявки за приятелство с календар за срещи, за да се опознаете лично

Sovereign-Fink: Публична конферентна среща и покана за участие във видеоконференция

Sovereign-Falcon: Видеоразговор с блокчейн и специално защитен и защитен от подслушване телефон и видео с конферентни разговори

Sovereign-Post: Блокчейн и специално защитена имейл система

Sovereign-Lark: блокчейн и специално защитена система за приятелство с текст, снимки и видео на общността Sovereign.

Етичните правила на суверенните комуникационни системи
Негативна информация, която нарушава Медийния кодекс, Хартата на ООН за правата на човека, човешкото достойнство, възхвалява, подбужда или насърчава омраза, насилие, тормоз и дискриминация, или е очевидно невярна като факт, или се стреми да ограничи свободата на информацията, творчеството, демокрацията и развитието на устойчива околна среда или образованието на населението, ще бъде изтрита. Потребителят потвърждава, че няма да използва комуникационните системи на Суверенитета за изброената негативна информация, тъй като може да бъде изключен от "Суверенния клуб" като потребител на комуникационни системи и като член, посланик или генерален секретар на дадена държава.

Сигурност на данните на суверена: потребителите и гласоподавателите остават в тайна.
Всички лични данни на суверенните потребители, както и всички данни на комуникационните системи на Sovereingn: Фалкон, Пост, Финк и Ларк остават собственост на потребителите и няма да бъдат продавани или споделяни и са защитени от блокчейн.

Blockchain Sovereign Club защитава вашата глобална независимост.

red socia2l

За да се запази тайната на гласоподавателите и потребителите на суверенитета, всички данни могат да бъдат унищожени без замяна от оператора на мрежата на суверенитета. Потребителят на суверенните комуникационни системи с настоящото и с използването на суверенната комуникационна система дава съгласието си неговите данни да бъдат безвъзвратно унищожени (без възстановяване на разходите на оператора за възстановяване или възстановяване на данните) от оператора на суверенната мрежа в случай на опасност от страна на (напр. правни промени в държавата на доверието) органи, правителства, хакерска атака или трети страни. Вашите активи и важни данни ще останат в безопасност и ще бъдат защитени с блокчейн на вашия мобилен телефон, флашка или компютър. След изтриването потребителят може да влезе отново, тъй като сървърите на Sovereign се управляват на нови места, ако има риск от намеса в изборите, опит за проучване, поставяне под въпрос на изборите, тайно гласуване или избирателна система съгласно различни национални закони.

Социалната мрежа Sovereign е без реклами и бисквитки.
Използването на социалната мрежа Sovereign, включително системите: -Falcon, - Lark, -Fink и -Post, е безплатно. Регистрираните потребители на Social Network Sovereign ще получат известие след приключване на програмата за защитена комуникация.

Безплатна регистрация като потребител на Social Network Sovereign
Като гласоподавател на пряка демокрация не е необходимо да станете член на Клуба на суверена, за да използвате сигурната социална мрежа Sovereign.

Регистрацията е безплатна и осигурява място в програмата за сигурни комуникации на Sovereign след завършването ѝ:

Anmeldung
Entrada no válida
Entrada no válida
Entrada no válida
Captcha
Entrada no válida